Miksi olisin hyvä kansanedustaja?

🌹Ammattilaisuus:

Kun menet hammaslääkärille, haluat, että sinua hoitaa hammaslääkäri. Kun haluat oikeusapua, haluat, että sinua auttaa lakimies. Kun matkustat lentokoneella, haluat, että sitä ohjaa koulutettu lentäjä. Kun valitset kansanedustajaa, haluaisitko, että hänkin olisi politiikan ammattilainen? 

🌹Kokemus:

Nuoresta iästä huolimatta olen kokenut politiikan ammattilainen. Lähdin politiikkaan mukaan 13-vuotiaana ja sen jälkeen olen muuttanut maailmaa päivittäin paremmaksi jo yli kymmenen vuoden ajan. Ensin nuorisovaltuustossa ja Lukiolaisten liitossa, 18-vuotiaasta saakka SDP:ssä sekä kuntapolitiikassa Tampereella. Tällä hetkellä vaikutan yhteisiin asioihimme mm. Tampereen nuorimpana kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen varajäsenenä. 21-vuotiaana minut valittiin pääministerin ja kansanedustajan poliittiseksi avustajaksi ja tämä vaalikausi eduskunnassa on opettanut minulle tärkeitä taitoja kansanedustajan työhön.

🌹Tietotaito:

Eduskunta tarvitsee politiikan ammattilaisia. Ei riitä, että tietää yhdestä asiasta paljon, vaan on hallittava laaja-alaisesti politiikan eri sektoreita. On tiedettävä, miten asioihin vaikutetaan oman puolueen sisällä, hallituksessa tai miten asioita ylipäätään eduskunnassa saadaan tavoitteista lakeihin ja käytäntöön. On hahmotettava monipuolisesti laajoja kokonaisuuksia ja osattava muodostaa niihin oma mielipide. Vaikeina aikoina vaaditaan rohkeutta luottaa tulevaan sekä pitkäjänteisyyttä, sillä politiikka on maraton, ei pika spurtti. 

🌹Koulutus:

Laudaturin ylioppilaalla ja hallintotieteiden kandilla on juuri sellainen koulutus, jota eduskunnassa tarvitaan. Pääaineeni kunta- ja aluejohtaminen on antanut hyvät tietotaidot kaupungistuvaan Suomeen. Sivuainekokonaisuudet julkistaloudesta, yritysjuridiikasta ja vero-oikeudesta sekä työhyvinvoinnista ovat puolestan antaneet juuri sellaista tietoa, jota vaaditaan, kun Suomen taloutta lähdetään tasapainottamaan.

🌹Taidot & osaaminen:

Suurimpia vahvuuksiani ovat esiintyminen ja puhuminen, joista kansanedustajan arki pitkälti kooostuu. Nautin siitä, että saan puhua tärkeistä asioista ja tämä myös näkyy. Luonteeltani olen määrätietoinen, ahkera ja kunnianhimoinen. Tartun asioihin päättäväisesti ja vien niitä rohkeasti eteenpäin. Juuri nämä taidot myös korostuvat kansanedustajan jokapäiväisessä työssä, mikäli asioita haluaa saada aikaiseksi.

🌹Ihmisenä & poliitikkona:

Ihmisenä olen yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen. Politiikassa haluankin riitelemisen ja syyllistämisen sijaan etsiä ratkaisuja yhdessä muiden kanssa. Pyrin näkemään haasteet mahdollisuuksina ja pysymään aina positiivisena. Erityisesti vaikeina aikoina politiikan tehtävä on luoda ihmisille tulevaisuudenuskoa ja toivoa, sillä huomenna on oltava paremmin kuin tänään.

Ansaitsemme päättäjiä, joilla on sydäntä kuunnella ihmisiä ja tahtoa viedä heidään asioitaan eteenpäin. Äänestä uutta energiaa eduskuntaan! 🔥